enkel höst-makeup

I höst så är det inne med glamour, förförisk och skimmer i sminktrend, har nämnt det i tidigare inlägg, är kommer en lite snabbgenomgång på hur du snabbt fixar looken:

Primer: Börja med att smörja in ansiktet med en primer, för lyster och för att sminket ska sitta bättre.

Foundation: Arbeta in en foundation, gärna med pensel för ett tunnare och lättare resultat. Svep sedan ett tunt lager puder över ansiktet, men kom ihåg: lite glans ska det vara, då ser ansiktet mer lystrigt och glammigt ut.

Rouge: Vi vill ha rouge som syns, borsta på kinder och i tinningarna, använd gärna ett solpuder för en mer glammig look. Eller varför inte kombinera ett rosa och lite solpuder.

Kajal: Måla ett tunt streck med kajalpenna närmast fransrötterna, ögonfransarna kommer då att se tätare ut. För ett mer naturligt resultat: använd samma färg som på dina fransar.

Vit Kajal: Vit kajal öppnar verkligen upp ögat, måla lite innanför den nedre fransraden.

Skugga: Vi vill inte ha för mycket, använd kärna en snygg neutral krämsgugga, det är en bra grund för puderskuggan. Använd en mjuk pensel på locket och en hårdare smalare pensel under ögat. Använd en ganska neutral färg: brun, orange i den stilen

Ögonbryn: Fixera ögonbrynen med en ofärgad bryngel, eller ta lite hårgelé på en makeuppensel och pensla på ögonbrynen, så håller sig hårstråna på plats. Fyll gärna i brynen med en penna eller skugga.

Fransar: Böj fransarna vid fransroten i 10 sekunder, mitten och längst ut. Måla med en mascara gärna i samma färg som fransarna, och gärna en förlängande och separerande.

Läppar: Sista steget är läpparna, vi vill ha dem neutrala och nude. Stryk på ett tunt lager läppbalsam och låt verka en stund. Måla på ett ljusrosa/beige läppstift, gärna väldigt matt färg. Går bra att välja ett snyggt rosa läppglans med plumpingeffekt.

Concealer: För ett mer naturligt resultat kan du vänta med concealern tills all makeup är gjord. Fixa till resten med tops.

från: http://shirinsaleh.bubbleroom.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0